Stinas visor till Vrångö

Den 24e mars kan den som vill passa på att göra en utflykt till vackra Vrångö och lyssna på Stinas visor. Bandet kommer att presentera lite nytt material, men även det bästa från "När jag mötte dig". 
Vrångö bygdegård 18.45. Entré 100 kr. Biljettbokning tel: 0730-319480 eller 0706-15914. Arrangör: Vrångö Hembygdsförening.

Linköpings folkmusikfestival

Stinas visor kommer att göra ett litet gästspel på Linköpings folkmusikfestival den 7 april, som förvirrande nog i år går av stapeln i Norrköping! Festivalen hålls i samarbete med Folk- och Världsmusikgalan i Louis de Geer konserthus i Norrköping och gästas av många stora artister. Läs mer på: http://festival.folkmusik.nu
Musikcentrum Väst

Stinas visor samarbetar nu med artistförmedlingen Musikcentrum Väst och kan bokas via www.mcv.se eller direkt via mail till info@stinasvisor.se


Debutalbumet När jag mötte dig ute nu!


Bandets bästa visor med skön livskänsla. Innehåll: När jag får ett hus, Tågresa, Sommar i Göteborg, När jag mötte dig, Inte spelar det nån roll, Stadsminnen, Regnväder, I en trea på platån, Min kompanjon, En glädjens dag och Några sista ord.


Köp albumet När jag mötte digI-tunes